Din advokat centralt i København

Tegn advokat abonnement

Samme fordele - billigere.

Med et abonnement får du de samme fordele, som hvis du har en fastansat advokat, bare meget billigere. Slut med at google desperat rundt på nettet. Nu har du din egen virksomhedsadvokat til rådighed hele tiden. Og hvad der er vigtigt: Til en pris hvor alle kan være med. Udfyld formularen til højre, hvis du vil vide mere om, hvordan du får en professionel advokat til en rigtig god pris.

Bange for skyhøje advokatregninger?

Som ejer af en mindre eller mellemstor virksomhed, kan det være svært, hvis du selv skal håndtere kontrakter, medarbejder tvister, kronisk dårlige betalere etc.
Så er din virksomhedsadvokat muligvis løsningen for dig. Her får du en ekstern virksomhedsadvokat, der står til rådighed for dig, når du har brug for det. Uden at frygte hvad regningen bliver.

Kontrakter

Hvis din virksomhed får mange kontrakter, så laver vi en pakke til dig, hvor vi fx løbende gennemgår alle virksomhedens kontrakter til en fast pris pr. måned. Det er da nemt. Og med en juridisk specialist på området, kan du sparer mange dyre lærepenge.

Google er ikke altid din bedste ven

Måske er din virksomhed involveret i mange juridiske områder og derfor har du brug for rådgivning omkring dette, frem for at forsøge at ”google” dig frem til svarene. Og derfor får du en skræddersyet pakke, hvor der ydes ubegrænset juridisk rådgivning til en fast lav pris. Det giver dig en helt anden form for tryghed og vished – modsat Google.

Skal du ansætte nye medarbejdere?

Vi har specialister i arbejds- og ansættelsesret og vi er derfor i stand til at rådgive dig grundigt i alle typer af arbejds- og ansættelsesretlige spørgsmål – se mere her om ansættelseskontrakter.

Dårlige betalere

Det kan være stressende med dårlige betalere, som du måned efter måned skal bruge tid på at kontakte. Frigør den tid og lad os hjælpe dig. Mange gange er et brev fra din advokat det der skal til, for at de betaler regningen. Så derfor, hvis du har mange dårlige betalere, eller betalere der jævnligt skal have en huskeskrivelse, så skræddersyer vi også sådan en pakke til dig for en fast pris.

 

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale og så ser vi på hvordan vi også kan hjælpe dig. 

Alle virksomheder er unikke. Juraen er derimod ens for alle. Men de som bruger juraen korrekt, er bedre stillet. Derfor skræddersyer vi lige præcis den løsning, som du og din virksomhed har brug for.

Få et abonnement på en fast advokat

Få de samme fordele, som ved en ansat virksomheds advokat, bare billigere.
Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Standard CTA
reCAPTCHA
Sender

Hvad koster det?

Prisen varierer altid efter dit behov. Ønsker du ubegrænset rådgivning over telefon og e-mail, får du det til en fast pris på 3.000 kr. om måneden.
Du siger nemt op med 1 måneds varsel – let og ligetil.

Du kan få professionel advokatbistand allerede i dag!

Kontakt os

Mangor Advokatfirma
c/o Nexus Advokater
Middelfartgade 15, 2. sal
2100 København Ø
CVR: 35102744

Tel: 29 80 87 91

Om Mangor Advokatfirma

Vi er en moderne advokatvirksomhed bestående af tre højt kvalificerede og specialiserede advokater.

Vi har hvert vores juridiske specialistområde, og er klar til at hjælpe med din sag. Hos os taler vi jura i et sprog, som du forstår.


DATAPOLITIK