Din advokat centralt i København

Erstatning for indbrud og biltyveri

Få din retmæssige erstatning

Forsikrings- og erstatningssager har stor betydning for dig som skadelidte. Der opstår ofte en lang række spørgsmål, når en skade opstår, for eksempel hvordan tabsopgørelsen opgøres, hvem der har bevisbyrden og hvordan forsikringen dækker.

Hos Mangor Advokatfirma er vi specialiserede i erstatnings- og forsikringssager vedrørende biltyveri og indbrud, og det er vores opgave at sørge for, at du sikres den erstatning, du er berettiget. Vi bestræber os på at give dig en realistisk vurdering af sagens udfald og omkostninger, inden du tager stilling til sagen førelse, så du træffer dit valg på et oplyst grundlag.

Har du været udsat for et biltyveri eller indbrud, anbefaler vi dig derfor at kontakte os hurtigst muligt, så vi kan give dig vores juridiske vurdering af din erstatningssag og sørge for, at du kommer videre med det bedst mulige resultat.

Kontakt os, og få en uforpligtende snak om din sag. Så kan du få afklaret, om der er noget at gå videre med, samt hvad dit fokus og næste skridt bør være.

Læs om forsikringssager

Få en gratis snak om din erstatning for indbrud og biltyveri

Udfyld formularen, så kontakter advokaten dig indenfor 24 timer. Du er ikke efterfølgende forpligtiget til at bruge os i din sag. Vi er eksperter i forsikringssager og sørger for at du får den skadeerstatning du har krav på.

Standard CTA
reCAPTCHA
Sender

Du kan få professionel advokatbistand allerede i dag!

Kontakt os

Mangor Advokatfirma
c/o Nexus Advokater
Middelfartgade 15, 2. sal
2100 København Ø
CVR: 35102744

Tel: 29 80 87 91

Om Mangor Advokatfirma

Vi er en moderne advokatvirksomhed bestående af tre højt kvalificerede og specialiserede advokater.

Vi har hvert vores juridiske specialistområde, og er klar til at hjælpe med din sag. Hos os taler vi jura i et sprog, som du forstår.


DATAPOLITIK