Din advokat centralt i København

Entrepriseret for håndværkere

De fleste kontakter os først når skaden er sket. Når sagen er gået i hårdknude og de er nødt til at stævne bygherren. For som håndværker – og som alle andre erhvervsdrivende – er det vigtigt at få betaling for sit arbejde. Vi vil på det kraftigste anbefale at du bruger en advokat til at indgå aftaler med bygherren inden I går i gang. Det kan vi hjælpe dig med.

HUSK

De fleste tvister opstår fordi du og bygherren har forskellig opfattelse af hvad der er aftalt. Derfor er det vigtigt at have klare og præcise kontrakter. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så du er sikret betaling for dit arbejde.

Sådan garanteres du betaling

Den allerbedste måde at sikre sig betaling er ved at du enten kræver forudbetaling eller ved at bygherren stiller en pengeinstitutgaranti eller erlægger et depositum. På den måde vil du hele tiden have garanti for, at du får betaling for det arbejde, som du har udført, hvis bygherren på et tidspunkt skulle stoppe sine betalinger, eller hvis bygherren ikke længere er i stand til at betale sine regninger.

Når skaden er sket

Hvis du ikke er blevet forudbetalt, har krævet pengeinstitutgaranti eller depositum, er der kun en vej at gå, hvis du vil have bygherren til at betale og det er ved at stævne dem. Hvis bygherren har meddelt dig, at vedkommende ikke agter at betale dig, kan du ikke tage din faktura til inkasso. Retssager kan tage op mod et lille års tid, og derfor er det meget vigtigt at du kommer i gang så hurtigt som muligt. Derfor skal du kontakte os med det samme.

Kend reglerne

Vær også opmærksom på at der kan gælde særlige regler for, hvornår du kan stoppe med at arbejde. Det er således ikke sikkert, at du bare kan stoppe med at udføre mere arbejde dagen efter forfaldsdatoen på fakturaen. Hvis du ikke overholder byggeriets regler omkring standsning, risikerer du, at det er dig, der misligholder aftalen og i sidste ende må betale erstatning til bygherren. Kontakt os derfor inden du gør yderligere over for bygherren.

Hjælp til kontrakter

Endelig skal du huske at de fleste retssager, opstår fordi du og bygherren har forskellig opfattelse af hvad, der skal leveres, herunder hvad der er indeholdt i aftalen, og hvad der er ekstraarbejde. Derfor er det vigtigt at have klare og præcise aftaler med bygherren. Det kan gøre forskellen på at få betaling for sit arbejde med det samme eller havne i en langvarig retssag med bygherren. Hvis du vil have hjælp til klare og præcise aftaler, skal du være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Få hjælp med entrepriseret

Kontakt os for uforpligtende samtale. Så finder vi ud af hvordan du som håndværker bedst sikrer dig mod tvister med bygherren. Og får betaling for dit arbejde!

Standard CTA
reCAPTCHA
Sender

Tvist med bygherren?

Det er vigtigt at der tages de nødvendige skridt hurtigst muligt. Tøv derfor ikke med at kontakte os.

Du kan få professionel advokatbistand allerede i dag!

Kontakt os

Mangor Advokatfirma
c/o Nexus Advokater
Middelfartgade 15, 2. sal
2100 København Ø
CVR: 35102744

Tel: 29 80 87 91

Om Mangor Advokatfirma

Vi er en moderne advokatvirksomhed bestående af tre højt kvalificerede og specialiserede advokater.

Vi har hvert vores juridiske specialistområde, og er klar til at hjælpe med din sag. Hos os taler vi jura i et sprog, som du forstår.


DATAPOLITIK