Din advokat centralt i København

Inkasso

En erfaren inkassoadvokat øger dine muligheder for at få dine penge indkasseret. Advokatens omkostninger kan desuden lægges oven i kravet.

Hvorfor inkasso?

Hvis en skyldner ikke frivilligt betaler, hvad der skyldes, er den eneste mulighed for at gennemtvinge betalingen at indbringe kravet for fogedretten.

Det er ikke et krav, at det gøres af en advokat, men processen byder på visse udfordringer undervejs, hvorfor det anbefales at anvende en advokat, der er bekendt med proceduren.

Inden sagen kan sendes i fogedretten, skal der foreligge et retskraftigt fundament i form af en dom eller en eksigibel skylderklæring, ligesom selve fogedretsmødet er omfattet af en række retsregler.

En inkassoadvokat er din sikkerhed for, at sagen forløber planmæssigt, og at der ikke opstår faldgruber eller begås fejl undervejs, som gør, at sagen må gå om, eller at kravet i værste fald helt fortabes.

Du kan desuden lægge inkassoomkostningerne oven i kravet mod skyldneren. Når der betales, bliver advokatens arbejde dermed gratis for dig.

Ring til Mangor Advokaterne på 29 80 87 91, og få hjælp af din inkassoadvokat.

Få hjælp til inkasso

Få erfaren inkassoadvokat til at indkassere dine penge!
Udfyld formularen, så kontakter vi dig tilbage hurtigst muligt.

Standard CTA
reCAPTCHA
Sender

Du kan få professionel advokatbistand allerede i dag!

Kontakt os

Mangor Advokatfirma
c/o Nexus Advokater
Middelfartgade 15, 2. sal
2100 København Ø
CVR: 35102744

Tel: 29 80 87 91

Om Mangor Advokatfirma

Vi er en moderne advokatvirksomhed bestående af tre højt kvalificerede og specialiserede advokater.

Vi har hvert vores juridiske specialistområde, og er klar til at hjælpe med din sag. Hos os taler vi jura i et sprog, som du forstår.


DATAPOLITIK