Din advokat centralt i København

Strafferet

Straffesager lyder ofte spændende, men for dem, der er berørt af sagen som sigtet, tiltalt eller offer, er det virkelighed. Det er derfor vigtigt at få hurtig og professionel hjælp.

Vi har erfaring med næsten alle straffesager, og vi kan derfor rådgive og hjælpe alle parter i en straffesag. I straffesager tildeler retten en forsvarsadvokat til den sigtede eller den tiltalte, ligesom der tildeles en bistandsadvokat for offeret.

Hvis du sigtet eller tiltalt

Hvis du er mistænkt af politiet eller sigtet for overtrædelse af straffeloven, så har du højst sandsynlig været udsat for en belastende oplevelse. Det kan være i form af indgreb i din personlige frihed i form af frihedsberøvelse, ransagning og lignende. I alle tilfælde er det vigtigt med en grundig rådgivning og ikke mindst en fokusering på en fremadrettet strategi.

Vi hjælper dig med

  • at gennemgå og vurdere sagens materiale
  • at bistå dig under afhøring hos politiet
  • at fastlægge strategien for dit forsvar
  • at forsvare dig i retten
  • at iværksætte anke, klage eller søge erstatning

Vores salær betales i første omgang af statskassen. Hvis du bliver dømt, vil du senere modtage en opkrævning af beløbet fra politiet.

 

Er du forurettet?

Hvis du er offer for en forbrydelse kan en straffesag være meget hårdt. Det er derfor vigtigt, at du får hurtig og professionel hjælp af en strafferetsadvokat.

Du har som offer for en forbrydelse ret til en bistandsadvokat. Bistandsadvokatens job er at hjælpe dig sikkert gennem sagen. Det gælder især, når du i retten skal vidne mod den person, som har begået en forbrydelse mod dig. Vi sørger for, at der bliver taget nødvendigt hensyn til dig under straffesagen, ligesom vi sørger for, at du modtager den erstatning, som du er berettiget til.

Hos os får du en advokat, der også har speciale i erstatningsret, hvilket er de bedste forudsætninger for at hjælpe dig.

En bistandsadvokat skal du ikke selv betale for, da vores arbejde enten dækkes af statskassen eller din retshjælpsforsikring.

Kontakt Mangor Advokaterne på 29 80 87 91, og få hjælp til spørgsmål vedrørende strafferet.

Få professionel hjælp til straffesager

Kontakt din erfarne strafferetsadvokat i dag, så du får den rette hjælp fra starten af.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Standard CTA
reCAPTCHA
Sender

Du kan få professionel advokatbistand allerede i dag!

Kontakt os

Mangor Advokatfirma
c/o Nexus Advokater
Middelfartgade 15, 2. sal
2100 København Ø
CVR: 35102744

Tel: 29 80 87 91

Om Mangor Advokatfirma

Vi er en moderne advokatvirksomhed bestående af tre højt kvalificerede og specialiserede advokater.

Vi har hvert vores juridiske specialistområde, og er klar til at hjælpe med din sag. Hos os taler vi jura i et sprog, som du forstår.


DATAPOLITIK