Din advokat centralt i København

Er du uenig med håndværker om pris og aftaler?

Du har bestilt dit drømmehus eller en tilbygning til din bolig, og nu har din håndværker afleveret et stykke arbejde, som du ikke er tilfreds med.  Eller også vil din håndværker have penge for noget, som du mener allerede er en del af jeres kontrakt.

Det er ofte billigere at lade en advokat udforme en skudsikker kontrakt, end en sag der efterfølgende trækker i langdrag, fordi I ikke er enige om, hvad det er I har aftalt. Her er det vigtigt, at du får den nødvendige juridiske bistand, så sagen ikke trækker unødvendigt i langdrag.

Vi har lang erfaring med entrepriseret og kan derfor rådgive og hjælpe dig, således at du kan komme videre i sagen.
Tøv derfor ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Før du får problemet udbedret

Hvis arbejdet er mangelfuldt udført af håndværkeren, er det meget vigtigt, at du ikke får arbejdet udbedret af en anden håndværker. Uanset hvor fristende det kan være. Der skal nemlig iværksættes et syn og skøn, således at en uafhængig sagkyndig kan vurdere, hvorvidt arbejdet er udført korrekt. Det kan vi hjælpe dig med.

Hvad siger kontrakten?

Langt de fleste retssager opstår fordi du og håndværkeren har forskellige opfattelser af  hvad der er aftalt. Derfor er det vigtigt at have en klar og præcis kontrakt. Hvis du vil have hjælp til klare og præcise aftaler, skal du være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

(Næsten) gratis hjælp

Hvis du har en indboforsikring, medfølger der automatisk en retshjælpsforsikring. Og den dækker dine omkostninger, minus din selvrisiko på 10 %.
Det betyder at din advokatbistand er næsten gratis.

Få hjælp til håndværker aftaler

Problemer med håndværkeren? Vent ikke med at kontakte os for uforpligtende samtale .

Standard CTA
reCAPTCHA
Sender

Du kan få professionel advokatbistand allerede i dag!

Kontakt os

Mangor Advokatfirma
c/o Nexus Advokater
Middelfartgade 15, 2. sal
2100 København Ø
CVR: 35102744

Tel: 29 80 87 91

Om Mangor Advokatfirma

Vi er en moderne advokatvirksomhed bestående af tre højt kvalificerede og specialiserede advokater.

Vi har hvert vores juridiske specialistområde, og er klar til at hjælpe med din sag. Hos os taler vi jura i et sprog, som du forstår.


DATAPOLITIK