Din advokat centralt i København

Forsvarsadvokat

Hvis du bliver sigtet eller tiltalt i en straffesag, er det helt afgørende, at du hurtigst muligt får fat i dygtig og erfaren forsvarsadvokat. Vi hjælper dig med at lægge den rigtige strategi for lige præcis din sag.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi rådgiver dig om, hvordan du skal forholde dig til skyldsspørgsmålet, ligesom vi rådgiver dig om, hvorvidt du skal udtale dig til politiet under afhøring. Vi er også til stede under afhøringen, hvis du vælger at udtale dig til politiet. På den måde sikrer vi dig, at dine rettigheder ikke bliver overtrådt.

Ender sagen for retten møder vi altid velforberedt og kampklar til at kæmpe din sag på den bedst mulige måde.

Hvis du er varetægtsfængslet, hjælper vi dig også i forbindelse med fristforlængelsen, ligesom vi også hjælper med øvrige behov, som tiltalen giver anledning til.

Hvad koster vi?

Alle sigtede og tiltalte har i Danmark ret til at få en advokat, ligesom alle selv kan vælge hvem, der skal være advokat for dem. Staten afholder indledningsvist omkostningerne til din advokat, og bliver du frifundet, får du ingen regning.

Bliver du dømt, må du regne med at sagsomkostningerne vil blive opkrævet hos dig. Salæret fastsættes dog af domstolene. I øjeblikket beregnes et salær på 2.125 kr. inkl. moms pr. time.

Få professionel hjælp

Udfyld formularen, og få professionel hjælp med din advokatopgave.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Standard CTA
reCAPTCHA
Sender

Du kan få professionel advokatbistand allerede i dag!

Kontakt os

Mangor Advokatfirma
c/o Nexus Advokater
Middelfartgade 15, 2. sal
2100 København Ø
CVR: 35102744

Tel: 29 80 87 91

Om Mangor Advokatfirma

Vi er en moderne advokatvirksomhed bestående af tre højt kvalificerede og specialiserede advokater.

Vi har hvert vores juridiske specialistområde, og er klar til at hjælpe med din sag. Hos os taler vi jura i et sprog, som du forstår.


DATAPOLITIK